“Macam Bunyi Orang Tengah Lawan Pedang,”- Caption Win Aeril Zafril Bila Tengok Video Sajat & Coach Yin Sejuk2 Dok Menari

Semalam, penyanyi dan usahawan, Sajat ada berkongsi videonya menari bersama Coach Yin di kawasan pergunungan salji.

Video tersebut telah menarik perhatian ramai termasuklah pelakon, Aeril Zafril.

Katanya, dia seperti mendengar sesuatu yang pelik di dalam video berkenaan.

Kenyataan tersebut telah dikongsikan oleh Aeril menerusi laman Twitter miliknya.

“Cuba dengar betul-betul minit ke 0.31. Macam bunyi orang tengah lawan pedang,” tulisnya.

Bagaimanapun, sehingga kini kami sendiri tidak faham maksud tersirat disebalik tweet tersebut. 🤣

Setakat ini, tweet tersebut telah mendapat hampir 2000 ‘retweets’ dan turut dihujani komen pelbagai daripada netizen.

Lain-lain komen dari netizen

‏@elameenrahmeet_
Lelaki dengan lelaki nak berpeluk tak salah

@badrulmohd_mhmd
Kalau dua ekor jantan ni mati kebekuan mesti Kami semue rakyat malaysia puas hati

@hazifflatiff
Jabatan agama islam takde buat aduan online ke ? Aku nak report LGBT ni.‏

@fatinahhusna17
Pekejadahnya dua ekor ni aku libas sensorang kang

@maslindhmdert_
Aku sambil tengok video ni : harap dia tertimbus dalam salji 😂

Alahai, ada sahaja cara Aeril untuk mengusik rakan artis ni ye! Apa-apa janganlah kita membuat sebarang spekulasi kerana kemungkinan mereka hanya bergurau sahaja.

@ImLuq
Lelaki tu relaks je kan. Aku kalau buat ni dgn member laki aku. Malu doh. He is so professional. Iykwim

VIDEO :

bersemuttt

bersemuuttt

Posted by Media2020.net on Friday, February 1, 2019

 

 

 

 

Sumber: Twitter Aeril Zafril via MH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *